„Be-rūko“ – tai Klaipėdos rajono savivaldybės komunikacijos projektas, kurio tikslas – informuoti mokinius ir tėvus apie elektroninių cigarečių žalą, o galutinis siekis – sukurti saugesnę atmosferą mokymosi įstaigose. Šiuose vaizdo įrašuose rasite daug naudingos informacijos apie nikotino žalą ir grėsmes su kuriomis galite susidurti rūkant elektrolitines cigaretes.

Play Video
  • Planuoji mesti rūkyti? Tai vienas geriausių dalykų, kuriuos padarysi savo sveikatai! Metus rūkymą galima išlaikyti matematikos egzaminą, rasti drąsos pakviesti simpatiją į pasimatymą ir iškart nubėgti pusmaratonį!
Play Video
  • Šiame video aptariame dažniausiai girdimus mitus ir besiremdami moksliniais tyrimais atskiriame „pelus nuo grūdų“. Nesileisk apgaudinėjamas, žinok, su kuo turi reikalų.
Play Video
  • Nerimaujate dėl to, kad paaugliai vis dažniau bando elektronines cigaretes, alkoholį ar kitus narkotikus? Itin svarbu anksti pasikalbėti su jaunuoliais apie psichoaktyviąsias medžiagas. Internete ar bendraamžių pateikiama informacija gali būti klaidinanti ir dažnai neteisinga, todėl tėvai bei mokytojai lieka vieninteliu tikslios ir faktais pagrįstos informacijos šaltiniu. 
Play Video
  • Kaip jautiesi, kai tau meluoja? Jei netoleruoji tokio elgesio iš draugų, tai tikrai neturėtum ir iš el. cigarečių skysčių gamintojų  Vis dėlto, nikotino kiekis, nurodytas ant šių skysčių pakuočių, dažnai smarkiai skiriasi nuo to, kuris iš tiesų yra pačiuose produktuose.
Play Video
  • Tu, be abejonės, žinai, kad elektroninės cigaretės, nors ir saldina gyvenimą, bet gerokai apkartina sveikatą. Tik norime patvirtinti, kad po ir toliau be poilsio atliekamų tyrimų šios žinios nesikeičia.
Play Video
  • Ar žinojai, kad Lietuvoje jaunesniems nei 18 metų asmenims draudžiama net paliesti tabako gaminius? Na, gal kiek perspaudžiame, bet rimtai, patariame į jų pusę net nežiūrėti.